shareit

Търговци пребиха нещастник, продавал череши само за 45 лв. килото

| от chronicle.bg |

*Неприятен инцидент се случи снощи на столичния пазар на ул. „Граф Игнатиев“, предаде специален репортер на Chronicle.bg, озовал се случайно в градинката на Седмочисленици в късна нощна доба.

Организирана полумафиотска група търговци на череши се нахвърлила на продавач-самозванец, който подбивал пазара, предлагайки кило череши само за 45 лв.

Имайки предвид реалната цена на черешите, която възлиза на 50лв. за дребните, бледи, набити черешки и малко отгоре за черните, едри индивиди, предлагането на плодовете за 45 лв. е сериозно подбиване на цената и икономически престъпление.

Я не съм мислИл, че некой може да е толко нагъл, че да ни подбива тука цените да ни подбива, дето сме ги брали тея череши ей с тея ръце отрудени„, коментира пред специалния ни репортер Пешо М., собственик на сергия на Графа.

Не сме искАли да му чупим ребрата, ама треба да се знае кое колко струва, не може да ни баламосва така„, изяснява случая Росен К., който в момента е в ареста за нанасяне на средни телесни повреди.

Пострадалият е настанен в ортопедията на Пирогов с няколко травми и има реално възможност да се възстанови. Полицията тепърва ще изяснява дали потърпевшият умишлено е искал да прецака бизнеса на конкурентите си или страда от остра доброта, поради което състояние е искал да продава череши на ниски цени, за да може хората да си хапнат.

*Целта на текста е хумористична, поднесената информация НЕ се основава на факти, а на шеговити авторови хрумвания. Описаната случка НЕ е реална.

 
 
Коментарите са изключени