shareit

От какво се страхува българинът

| от |

Българинът е безстрашен, но се страхува от няколко неща. Тяхното изтъкване е още по-болезнено, затова се пригответе за болка.

Да не го измамят нещо

Принципът на топлата бира – най-кофти за статуса и осанката на човек е някой да те мине на дребно. Ах, само като си го представиш и ти прималява. Мене нервите кой ще ми ги плаща!

Да не седи на земята

Ако е и на цимент, съвсем! Така се предават всякакви болести – от грип до 10 години лош късмет.

Да не пие морен вода

Същото като да не седи на земята, само че за другия вход към тялото.

Критика

Построй сто болници и ритни едно куче и не си човекът, който строи болници, а човекът, който рита кучета. Критиката е като химическите тоалетни по пътя към морето – ужасна е, ако не се ползва с нужда.

ГМО

Общо взето теорията е проста – земята е плоска и кемтрейса стига навсякъде. Напоява земята и тя ражда огромни и апетитни, ала отровни продукти, които после отиват в телата ни и ни филмират да гласуваме за организаторите на тази цялата схема. Тези организатори след това ни тормозят като ремонтират булевард Дондуков по неприятен начин.

Всяка дейност на общината

Независимо дали ще ремонтира булевард или ще вароса два бордюра, всяка дейност на общината е безпардонно разхищение на данъците ни! Оставка бе!

Творчество

Под всякаква форма – нова песен, нова формат, нова книга. Всякаква форма на творчество първо се посреща с люта неприязън и чак тогава се консумира. Накрая някой може дори да се провикне „Българи – юнаци!“ Нищо не е изключено.

 
 
Коментарите са изключени