shareit

Нещата, които е окей да мразим

| от |

Омразата може да бъде здравословно и полезно хоби, стига да е канализирана правилно. Малко количество хейт е полезно за нервната система, перисталтиката, сърцето и кръвоносните съдове и още някакви други неща, не знам, измислям си. Не става въпрос за нацистка омраза към хора, животни и растения, а за такава към по-скоро абстрактни символи от бита и ежедневието.

Рекламите на лекарства

Кой въобще решава да пусне реклама за гъбички, докато хората вечерят? И то не, защото вечерят. Просто досега са гледали по новините катастрофи, колапси, преврати, рецидиви. Мислиш ли, че на някой му дреме за гъбички? Това може само да изнерви хората. Добре, че следващата реклама е за успокоителни.

Новото строителство

Единственото ново строителство, което не заслужава псувни, е стената на границата. Колкото по-висока, толкова по-добре, за да не минава целият боклук при нас. Все пак в Черно море плуват всякакви неща – нека вдигнем един зид на плажната ивица.

Старото строителство

Комунизмът вече ще става незаконен и може някои сгради да се съборят на земята, защото са символ на комунизма. Долу комунизма!

Пътищата

Опознай родината, за да я обикнеш и да й намразиш шосетата.

Работата

Омразата към работата е лесно, ако имате работа. Ако нямате, е още по-лесно. Ставате сутрин рано, отивате на спирката, взимате си една бира и цяла сутрин гледате как хората отиват да работят. „Ама вънка е студено за бири!“ Абе я се стегни! Ти си мъж в двайсетте си години, който живее с родителите си и е взел лоши решения за образованието и кариерата си, които са довели до апатия и вътрешна празнота ли си или какво!

Омразата е част от човешката природа и затова трябва да се мрази по малко всеки ден. Освен това, бурният хейт е забавна игра за цялото семейство. Тя тренира креативността и заздравява междуличностните връзки с лепилото на общия гнусен, долен, гаден враг. Бъдете щастливи и мразете!

 
 
Коментарите са изключени