shareit

Момичета, продължете примера на Нора Недкова

| от |

Покрай еманципацията на жените, движението #MeToo и радикализирането на част от феминизма (което е свидетелство за популярността му), всички се радваме на дамите, по-силни и по-свободни от всякога. Момичетата днес имат своите идолки от всички браншове – независимо нали ще е първата дама Мишел Обама, астронавтката Трейси Дайсън или плеймейтката Нора Недкова.

Нора Недкова е родом от Варна, но от няколко години живее в София. Тя е последната плеймейтка, от миналата година, когато спечели титлата на 24 години. Преди 2 дни стана на 25, което знаем от станал много популярен нейн пост в Instagram.


View this post on Instagram

Ето, навърших 25! Четвърт век. Доста неща успях да свърша за толкова време. Научих се да ходя… но и сега се случва да се препъна. Научих се да стискам, когато ми се ходи до тоалетна… и поне инциденти с това нямам.Ето един значим успех! Но нали не е важно колко пъти си се осирал, важното е всеки път след това да успееш да се избършеш! Научих се и да се бърша! През годините срещнах много приятели и много врагове. Някои от приятелите се оказваха използвачи, а някои от враговете – истински загрижени за мен. Влюбвах се. Няколко пъти. При това – истински. Губих много близки хора… печелих далечни състезания. Плаках, смях се, любих се, бих се…Падах, защото някои хора пък си играеха с мен… Ставах, защото други ми помагаха да се изправя…Живях 25 години… и съм доволна от това, което постигнах за толкова време… И разбрах, че не е нужно да си супер богат, известен и осветен от прожектори, за да кажеш едно голямо „БЛАГОДАРЯ“. Благодаря на близките и приятелите си, защото бяха до мен, когато имах нужда от тях!!! Наздраве❤

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on

Разбира се, прави впечатление откъса: „Научих се да стискам, когато ми се ходи до тоалетна… и поне инциденти с това нямам.Ето един значим успех! Но нали не е важно колко пъти си се осирал, важното е всеки път след това да успееш да се избършеш! Научих се и да се бърша!“ 

Това не е вярно. Има значение колко пъти си се осирал, както и как си го замазал. Също така, да се научиш да стискаш не е значим успех. Да, много е лошо, ако не можеш да стискаш, но да можеш да стискаш не е значим успех, защото всички могат.

Но тя знае по-добре де, направила е много неща. Може би затова младите момичета трябва да я слушат. Може би ще разберат от нея още неща.

Добре е да се научите как да си миете зъбите, момичета. Защото ако не си измиете зъбите, все едно сте се осрали и не сте се избърсали.

Добре е и ноктите да се режат. Дългите нокти задържат кал и правят неудобно писането в месинджър.

Събирането на кал не свършва с ноктите. Ушите акумулират кал също; и на тях трябва да се хвърля по един поглед. В огледалото, нали. Не се опитвайте без огледало.

Къпането е много важно. Когато на колата ви някой я нацапа по предницата, не се мие само предницата. Мие се цялата кола. Затова трябва цялостно да се къпе едно момиче. Освен това, работното място трябва да се поддържа чисто.

И гледайте да не се осирате по социалните мрежи, че след това бърсане няма.

 
 
Коментарите са изключени