shareit

Как биха изглеждали партиите на другите предавания?

| от |

Окей, конкурсът за депутати на Шоуто е открит – пращайте CV-та на кратък номер 7878. Но както знаем, всяко риалити бива тутакси ксерокопирано от други продуцентски къщи и други телевизии. За новия „формат“ на Слави се изписа и изказа много, но никой не се замисля какво ще стане, когато другите в бранша последват примера. За младежката формация на партията е ясно – тя ще се казва „Лека нощ, деца“, а в нея г-н Андреев влиза в обувките на Ники Василев (които се оказва, че са му малки). Никой обаче не се пита как ще изглеждат партиите на другите предавания, когато Шоуто направи своя и се окаже, че му трябва опозиция.

 

ВИП Брадър. Силна външна политика. В смисъл, че всеки си върши нещата извън страната и се връща само за да говори с английски акцент. Английският акцент става новото говорене на меко. Новата политикъл спийч.

 

„Фермата“. На практика ПП „Фермата“ е работническа партия. Като във всяка работническа партия хората не напускат, когато имат разногласия. Те просто изчезват. Може би по аграрност тази партия ще бъде надминавана единствено от…

 

„Времена и нрави“. Професор Юлиан Вучков е роден за управляващ. Хубавото е, че дори да ви подслушва незаконно, професорът няма да повярва на очите си.

 

„На кафе“. Ооох… Какво да ви кажа. Гала е новата Меглена Кунева. Или старата Меглена Кунева, то все за една и съща става въпрос.

 

„Гласът на България“. Като „Глас народен“, но с по-голям шанс. Шанс, даден им единствено от логото, което е знакът на СДС с двата пръста от едно време.

 

Шоуто на Канала“. Те винаги ще са в опозиция. В опозиция на хумора. Бадум-тссс!

 

„Минута е много“.  Партия подобна на Яне-Яневата, която се бореше с корупцията. Малко тъмнокожо човече ще се появява и ще казва „Ами сега?!“, а след това хората ще си разменят едни пари в пощенски пликове. Жалко, че и „Минута е много“ последва съдбата на РЗС.

 

Забелязвате ли колко много паралели успяхме да направим между предавания и реални партии. Случайност? Да, случайност е. И казвам така само защото съм пратил CV на кратък номер 7878.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Ако не вярвате, питайте Хорст Фукс*.

*Хорс Фукс е австриец, известен като водещ на WS Teleshop

 
 
Коментарите са изключени