shareit

Ислямска държава, не пипайте Мия Калифа

| от chronicle.bg |

Първенците в интелектуалния и генетичния басейн „Ислямска държава“ заплашват порно актрисата Мия Калифа. Тези заплахи, твърди тя, започват още в началото на кариерата й, като в социалните мрежи се е появила фотошопирана (за щастие) снимка, която показвала отрязаната й (за нещастие) глава.

Повърхностен ход, Ислямска държава. Това не е първият път, в който Мия ляга под ножа!  С тези фотошопи все едно плашите кучето със салам. Или самата Мия със салам.

Не пипайте Мия, че вместо любовта на 72 девственици ще срещнете яростта на много повече девственици. Кажи-речи на всички девственици на планетата. Всички те ще се изсипят в „държавата“ ви и тогава ще видим кой има проблем с мигрантите! Ще идват при вас с лодки, скрити в двойните дъна на камиони, в резервоарите на тирове, в дулата на танкове.

Накрая ще искате да издигнете стена между себе си и света. Сами ще се превърнете във врага, когото мразите, Ислямска държава! Оставете Мия! Ирак и Сирия няма да платят за стената, Ислямска държава!

Милионите девственици, които ще дойдат, ще вземат работните ви места по вишките, ще източват държавата ви от ресурсите й. Ще трябва да станете националисти. Тогава без време ще се появи вашият еквивалент на Валери Симеонов и като нищо накрая няма да може да се стреля след 22:00 часа.

Или по-зле – сред вас ще се появи това, което ние по нашите земи наричаме „Динко“. Да, той ще се бори срещу нелегалните мигранти, но ще го прави със свински опашки. А вие не пипате свинско! Не пипайте и Мия.

И си измислете хубаво име най-накрая! Какво е това мързеливо „Ислямска държава“? Ако държавата ви беше разделена на щати, които се намират на даден континент, името й „обединение на щати“ + името на континента ли щеше да е? Не, разбира се, това би било тъпо.

Вие обичате черно, съдя от знамето. Черно на английски е „блек“, което звучи добре. Сложете му и нещо, което звучи арабски и сте готови. Например, думата „тори“ звучи арабски. Да, Тори Блек. Кръстете държавата си Тори Блек. Много по-добре ще е за всички. И оставете Мия.

 
 
Коментарите са изключени