shareit

Секс по време на изборна нощ

| от |

По правило политическите страсти не водят до желание за плътски такива, но понеже „тука е така“, от телевизионните екрани в изборната нощ бликаше мощна, либидна енергия. И докато избирателите масово не си доставяха удоволствие в изборната вечер, за да могат да следят какво се случва с резултатите, политиците и обществениците се опитаха да демонстрират дръзко говорене и чувство за хумор, смело нагазвайки в секс реториката.

За първи път се сблъскахме с еротична закачка по време на пресконференцията на Слави Трифонов и инициативния комитет за референдума, когато минута след края на речта на Иво Сиромахов, от микрофона се разнесе очакваното „Добър вечер, Беновска, радио К2″. Трифонов стисна очи в миг на примирено отчаяние и гордо достойнство, след което пусна в действие чара си на „лош в страшен филм“. Илиана Беновска обаче не е лесна плячка и следващата й реплика провокира шоумена. „Политиката е дейност в името на народа и на мен не ми е отвратително, че съм тук, но може да ми стане“.

„Настръхнах“, отговори Дългия, карайки зрителите да се питат от страх или от възбуда е пилоеректирал месията на пряката демокрация. След като Беновска символично си напудри носа, подчертавайки, че по радио К2 пускат песента „Нема такава държава“, тя попита Слави докога ще я пее. Той дръзко заяви, че ще пее, когато трябва да пее, когато трябва да прави референдуми – ще прави референдуми, а когато трябва да прави секс – ще прави секс. Дали ставаше дума за закана, покана или демонстрация на смело говорене по философията на Мишо Шамара за наричане на нещата с истинските им имена, не стана ясно.

Не мина много време и Беновска отново застана зад първи микрофон на пресконференцията на БСП. Подобно на Слави, генерал Румен Радев изпадна в контролиран пристъп на хипомания като видя журналистката на първа линия, след което двамата се завъртяха в политическо-еротично танго. „Аз съм летец, генерал Радев“, изпърха Беновска. На опита за намеса от трети лица, които опитаха да ограничат флирта до един въпрос, Беновска рязко се превърна в строга, но справедлива господарка и любяща майка. „Господин Радев няма опит, просто му помагам да изкаже всичко“, каза тя. Последва лека неразбория, след което, горда и предизвикателна, Беновска заяви: „Генерал Радев мисля, че е мъж и ще ми отговори“. „Мисля, че няма нужда да го проверяваме какъв съм“, изръмжа кандидат-президентът, на което засегнатата от това отхвърляне журналистка реагира с „Ще се въздържа“. Явно и той.

Секс имаше и на патриотичния фронт. „Трябва ли, когато някой е вдигнал чаршафа от нощни полюции, да вървим на избори?„, риторично запита г-н Каракачанов от Обединени патриоти по темата за предстоящия балотаж.

Този път Беновска не каза нищо, просто защото Каракачанов се опияняваше от собствените си думи.

А зрителите заспаха с чуденето дали сексът ще си остане само в метафорите.

Текстът е публикуван в Webcafe.bg

 
 
Коментарите са изключени