shareit

5 начина да умреш по непредпазливост

| от |

 

  1. По полицейски рапорт: „Лицето тръгва да заведе малкото си на детска градина и както излиза от блока, така го намират на улицата, блъснат от тъп предмет, най-вероятно кола. Въпреки, че няма деца, то е безследно изчезнало. Така поне твърдят съседи пред журналисти. Свидетели на престъплението няма.

 

  1. В свободното си време обичате да помагате на дебели жени с живота и срещу някаква скромна сума те ви позволяват да го правите. Една от тях забравя къде ви е оставила и без да иска сяда върху лицето ви… В полицейския доклад пише, че е било: „Масаж с нещастен край“. Това е смърт по непредпазливост от особено големи размери.

 

  1. Има едни обяви по стълбовете, виждали сте ги – бял лист A4, надпис „Бързи заеми“ и мобилен телефон. Вземете заем от тези хора. След това не го връщате без да искате. После ще отидете на планина един вторник, както, разбира се, правите, откакто сте на работа всеки вторник. В планината ще се натъкнете най-непредпазливо на мечка. След месец ще ви намерят мъртъв с вързани ръце, чувал на главата и счупени колене, а в ехото още ще се чуват псувните на мечката.

 

  1. Миете прозорци и както си миете прозорци, падате от балкона. Приятелите ви ви намират мъртъв с 19 прободни рани. Всичко е заради наркоманите, които живеят в блока ви. Не сте могли да преживеете тормоза и сте се хвърлили, но падането не е било фатално, понеже живеете на първия етаж. Затова е трябвало да се довършите сам, наръгвайки се. След това сте скрили оръжието. Полицията заключи така, след като откриха ваша кръв по ръцете ви. Внимавайте другия път.

 

  1. Очевидно са ви застреляли позорно в лицето, няма второ мнение. Но като се замисли човек – всяка смърт е по невнимание. Не всяко убийство е по невнимание – някои са целенасочени, но всяка смърт е, защото някой някъде не е внимавал. Така че нямаме избор – всички ще умрем от заплес.
 
 
Коментарите са изключени