Жените поемат инициативата в „Скъпи наследници“

| от chronicle.bg |

Противно на твърдението, че живеем в патриархално общество, в което мъжете казват кое, как и кога, в Бели Вит жените все по-често започват да хващат юздите и да определят не само собственото си битие, но и това на мъжете в живота си.

Свикнал да ръководи не само в работата, но и в семейството си, Марин (Димитър Баненкин) се изправя пред неочаквани перипетии. След години, в които той изцяло е бил обгрижван от жена си Венета (Ивана Папазова), влошеното й здравословно състояние налага той да заеме тази й роля. Наред с притесненията му за нея, грешка от миналото го сблъсква с неочаквана новина – има незаконна дъщеря и това е Ани (Лорина Камбурова). Отричането, молбите към нея и майка й Снежи (Искра Донова) да престанат да разпространяват подобни „измислици“, не водят до очаквания от него резултат.

С разплитането и разрешаването на проблема се заемат сестра му Милица (Койна Русева) и дъщеря му Катя (Даяна Ханджиева). Първата с познатата схема – чрез заплахи, че ще унищожи всеки, който се опита да се докопа до наследството на Дочеви. А втората – като взима Ани със себе си в болницата, за да си направят ДНК тест и в крайна сметка да разберат сестри ли са или не.

28337333_2149831375237228_4587223452974134394_o

Освен че се е заела със задачата да елиминира Снежи и Ани от възможността да се включат в борбата за наследството, Милица не спира с опитите да елиминира и собствените си „законни“ роднини. Васко (Антоний Аргиров) за пореден път става част от пъкления план на леля си. Наета от нея жена има за задача да прелъсти и да приспи със сънотворно счетоводителя и така той да не се прибере в определените в завещанието на бай Дочо 12 часа. Замисълът й обаче не постига желания резултат и в крайна сметка Васко не се прецаква. Злобата на Милица най-накрая среща и отпор – Васко буквално я заплашва с убийство, ако се осмели още веднъж да му направи подобен мръсен номер.

28423532_2150332911853741_5992929801050031492_o

По молба на Марин Румен (Любо Ковачев) се заема със задачата да се грижи за Венета, докато е в болницата. Стимулът му е не само да направи добро впечатление пред бившата си тъща, но и пред Катя. И успява. След като изслушва изповедта му какво го е накарало да изневери, Венета съветва дъщеря си да даде втори шанс на бившия си любим, както на нея най-вероятно ще й е нужно да направи със съпруга си, ако се докаже, че преди години й е изневерил със Снежана. Изглежда съветите на домакинята, а и отдадеността на Румен към майка й, не остават незабелязани от младата лекарка. Срещата на бившите гаджета в Бели Вит я кара не само да се държи изключително мило, но дори двамата да се разделят с нежна прегръдка.

28516527_2150331408520558_8711105945823089580_o

 
 

Секси щерките на рокендрол звездите

| от chr.bg |

 Рокендрол звездите ни подариха не само великолепната си музика, лудостта по всички концерти и незабравими години, но и много, много красивото си поколение.

Освен стотиците часове златна музика, динозаврите на рок културата дариха света и със секси дъщерите си, някои от които са почти толкова талантливи, колкото звездните си татковци.

Ще споменем само Лив Тайлър – една божествена актриса, с която баща й Стивън няма как да не бъде повече от горд.

Кои още се нареждат до Лив в този списък – вижте в галерията горе.

 
 

Снимките свършиха – вижте новия Жокер

| от chronicle.bg |

Снимките на новия „Joker“ с Хоакин Финикс приключиха и феновете могат да видят великия персонаж в най-актуалния му вид. Преди малко повече от година Warner Bros. обявиха началото на новия си прокет, който ще разказва за произхода на Жокера. Режисьор е Тод Филипс.

Въпреки, че супергеройските филми традиционно не споделят почти никаква информация за нищо около тях, докато се снимат, публиката беше редовно информирана за развитието на проекта. Освен Хоакин Феникс, разбрахме, че Зази Бийтз ще играе Софи Дюмон, а Робърт Де Ниро ше е Мъри Франклин. Също така получихме и снимки от снимачната площадка, включително на Жокера в пълния му вид. С известно вдъхновение от серийния убиец Джон Уейн Грейси и персонажа на Хийт Леджър, този Жокер също има уникален вид като всички досега.

Вече имаме и още нови снимки, които можете да видите в галерията ни.

На тях виждаме Хоакин в пълния си костюм да позира за стилове (официални фотографии от снимачната площадка). Виждаме и Бийтз, която слиза по стълбите заедно с малко дете.

Това не е единственият филм с участието на Клоуна принц. Warner Bros. Pictures в момента подготвя общо 6 филма с Жокера – този и още 5, които се развиват около персонажа на Джаред Лето. Лето може и да не е приключил все още с ролята, но Хоакин е много по-харесван от феновете.

 
 

Netflix работи по ново „Ghost in the Shell“ аниме

| от chronicle.bg |

Netflix обръща силно внимание и на аниметата. Сега компанията планира ново „Ghost in the Shell“ аниме, което ще дебютира през 2020 година. 

Официалното му заглавие е „Ghost in the Shell: SAC_2045″, а режисьори ще бъдат Кенджи Камияма („Ghost in the Shell: Stand Alone Complex“) и Шинджи Араки („Appleseed“). За сега не е ясно дали продукцията ще бъде филм или сериал.

„Ghost in the Shell“ тръгна като много популярна манга, писана и илюстрирана от Масамуне Широу. Тя беше екранизирана през 1995 година като филм със същото заглавие с режисьор Мамору Оший. Анимето силно повлиява научната фантастика на 21 век, най-вече саунтрака на „The Marix“.

Netflix не споменава повече детайли, но феновете се надяват ролите да се озвучават от културно подходящ актьорски състав. Последната поява на „Ghost in the Shell“ в медиите беше заради силно нехаресания филм на Рупърт Сандърс от 2017. Той ще остане запомнен най-вече с това, че режисьорът избра Скарлет Йохансон за гласа на главната роля, което отново постави Холивуд под обвинения в лансиране на бели актьори за сметка на малцинствата.

„Ghost in the Shell: SAC_2045″ е поредното аниме попълнение към платформата Netflix, която има и игрална адаптация на „Cowboy Bebop“ – сайтът поръча сезон с 10 епизода през ноември. Компанията работи и по игрална адаптация на „Avatar: The Last Airbender“.

Новият „Ghost in the Shell“ ще е съвместна работа между Production I.G. и SOLA Digital Arts. Той беше определен като „анимационен филм от ново поколение“.

 
 

„Stranger Things“ има нов тийзър за сезон 3

| от chronicle.bg |

Първият тийзър на „Stranger Things“ сезон 3 ни показва всичките заглавия на сериите от предстоящия сезон. Това продължава традицията от сезон 2, където заглавията се показваха, докато темата на предаването тече на фон, без реално да има кадри от сериала.

С новият „Stranger Things“ се връщаме обратно в Хоукинс, Индиана, и пътешествието на ескперимента 11 (Мили Боби Браун). Предния път видяхме последствията от престоя на Уил (Ноа Шнап) в света Upside Down, силите на 11 се развиха и видяхме нови герои като Макс (Сейди Синк) и Боб Нюби (Шон Остин). Другото лято, когато продукцията ще е готова и ще дебютира, можем да видим отново и Фин Улфхард, Дъстин Матарацо, Калеб Маклафлин, Уинона Райдър и Дейвид Харбър.

От тийзъра не можем да разберем почти нищо освен, че някаква част от действието ще се развива в Starcourt Mall. Едно от заглавията го споменава, а един по-ранен тийзър за сериала всъщност е реклама на мола.