shareit

Ева Грийн на 38: някои жени са като виното

| от chronicle.bg |

Разбирайте, стават по-добри с годините.

Много е вероятно да познавате Ева Грийн от ужасяващия филм „Перфектно чувство“, в който човечеството губеше всичките си сетива едно по едно. Ако не оттам, сигурно сте я гледали в чудесната лента на Бертолучи – „Мечтатели“. Или сте въздишали по нея в „Град на греха 2: жена, за която да убиеш“, където през повечето време Ева се размотава гола като своята адашка от Стария завет.

Освен всичко това и едно от момичетата на Бонд, Ева Грийн е и една от най-красивите актриси, които освен с женственост, правят впечатление с класа, стил и сексуална харизма, която подчинява всички мъже и жени, които я гледат на голям или малък екран.

Тъй като днес е нейният рожден ден и Ева навършва 38 години, доказвайки, че някои жени наистина стават по-секси с възрастта, сме ви подготвили галерия с нейни роли, както и някои кадри от провокативни фотосесии, които си струва да видите.

Напийте се с чиста и силна женска естетика и научете нещо повече за тази, която се крие зад едни от най-красивите, зелени очи в кино индустрията – в галерията.

 
 
Коментарите са изключени