shareit

Жената-чудо счупи рекорд на „50 нюанса сиво“

| от chronicle.bg |

Жената-чудо счупи рекорд, поставен от „50 нюанса сиво“ за най-печеливш филм в първата седмица от пускането си, който е режисиран от жена.

Това е първият солов филм за Жената-чудо, която първо се появи в „Batman V Superman: Dawn of Justice“, от 70-те години насам. Правени са и други опити за съживяване на иконата на DC, но те за съжаление се провалят – включително и една продукция на Дейвид Кели с Адриан Палики в главната роля, която остава на ниво пилотен епизод.

Съдбата на Жената-чудо се променят не само с брилятната игра на Гал Гадот в „Batman V Superman“, но и с избора на Пати Дженкинс за режисьор на филма. Тя е независим кино творец, който написа и режисира ролята на Чарлийз Терон в „Monster“, за която Терон по-късно взима Оскар. Пати поема проекта след като се разделя с Marvel Studios заради „креативни различия“ около „Thor: The Dark World“.

Печалбите от „Wonder Woman“ възлизат на 97-100 милиона долара. През първата си седмица „Нюансите“ печелят около 85,1 милиона.

Първоначално се очакваше филмът да заработи 65 милиона, но около него се създаде доста шум главно от филмовите критици, които го оцениха високо.

 

 
 
Коментарите са изключени