shareit

Заповядайте трейлъра на „Hellboy“, където се раздават тупаници

| от chronicle.bg |

Нийл Маршъл, познат ни като режисьор на бойни филми като „The Descent“ и „Centurion“, снима и новия „Hellboy“. Гийермо дел Торо, който направи предните два филма, искаше да приключи франчайза с „Hellboy 3″, но проектът му се е сторил много скъп на студиото и вместо него те са поръчали ребуут.

Дейвид Харбър от „Stranger Things“ е Хелбой, полу демон, който работи заедно с Бюрото по изследвания и защита на паранормални явления, за да защити света от силите на тъмнината.

Във филма ще видим Иън Макшейн („American Gods“), Професор Брутенхолм – ментор и бащина фигура на Хелбой, Мила Йовович („Resident Evil“) като Нимю, Саша Лайн („American Honey“) като Алис Монаган – жена с магически способности, отвлечена от феи като малка, Даниъл Дей Ким („Hawaii Five-O“) като Бен Даймио, спорадичен агент на Бюрото, който също има известни магически способности.

Историята идва директно от комиксите на Майк Минола, който е и съсценарист. Това означава, че този Хелбой ще бъде най-близко от първоизточника си (дел Торо сам направи дизайна на героя, когато беше игран от Рон Пърлман). Това е и най-добрият подход за Маршъл и Минола, защото би било глупаво да се опитат да надминат Гийермо в собствената му игра.

 
 
Коментарите са изключени