shareit

Вижте трейлъра на най-новия филм за акули!

| от chronicle.bg |

Филмите за акули винаги са вълнували хората, но след екранизацията на „Челюсти“ едва ли има друга лента, която да е достигнала същото качество и полулярност. През 1975г. Спилбърг слага началото на цяла нова ера в киното: а именно тази на експлоатиране на големите, морски чудовища.

Следват някои твърде вяли опити да се достигне ефекта на „Челюсти“, като измежду тях проблясват „Синята бездна“ и „В открити води„. Единият заради добрите ефекти, другият – заради тоталната реалистичност, която му придава снимането с обикновена любителска камера.

Най-новият филм за акули се казва „The Shallows” на Жауме Колет-Сера по сценарий на Антъни Джасуински.  В главната роля влиза Блейк Лайвли, на която много й отива да играе сърфистка. Тя намира перфекното място за сърф, след което обаче е нападната от акула и се оказва заклещена на скала, само на стотина метра от плажа.

Познаваме режисьора на лентата от филмите „Без име”, „Директен полет”, „Среднощно преследване”, а Блейк Лайвли отдавна не е „Клюкарката“. Премиерата на филма е на 24 юни.

А сега вижте трейлъра!

 
 
Коментарите са изключени