shareit

Вижте първия трейлър на хоръра „Viral“

| от chronicle.bg |

Преживявали сме филми за всякакъв вид апокалипсис. Сблъсък с комета, зомбита, птичи, свински и овчи вируси, вируси, които отнемат сетивата на хората и животни, които подивяват и изтребват човечеството. Създателите на новия „епидемичен“ хорър „Viral” сега излизат с ново предложение – червеен вирус!

Филмът е дело на режисьорите Хенри Джуст и Ариел Шулман („Catfish”, „Paranormal Activity”3 и 4) и сценаристите Барбара Маршъл („Triple Dog”) и Кристофър Ландън („Disturbia”) и разказва за сестрите Ема (София Блек-Д’Елиа) и Стейси (Аналей Типтън – помните ли симпатичната тийнейджърка от „Crazy stupid love“?), които водят напълно нормален живот до момента, в който предградието, в което живеят, е нападнато от мистериозен паразит. С разпространението на заразата двете сестри се сплотяват и барикадират в къщата си, но е твърде късно – когато вирусът прониква в дома им, те са изправени пред трудничък избор: да се защитават една друга или да оцелеят.

ужаси

Ако сте се ентусиазирали от предстоящата лента, вижте първия трейлър и тръпнете в очакване до 29 юли, когато ще се случи премиерата на страховитата лента.

 
 
Коментарите са изключени