shareit

Възможен е спиноф на Game of Thrones

| от chronicle.bg |

HBO изглежда на върха има близо 10 милиона абонати в САЩ повече от Starz и Showtime, има най-много номинации за „Еми“ тази година, а сериалът Game of Thrones е най-гледаното шоу със средно 25 милиона зрители на последния сезон.

Въпреки това телевизионната мрежа претърпя няколко сътресения през изминалата година, сред които провала на „Винил“ и слабия втори сезон на „True Detective“, а няколко високобюджетни проекта бяха прекратени. Всичко това доведе до напускането на Майкъл Ломбардо от поста програмен директор на HBO на 20 май.

Неговият наследник Кейси Блойс се срещна с журналисти, за да разкаже за плановете си да върне телевизията в добрата й форма.

Той потвърди, че Game of Thrones ще свърши с осми сезон и това означава, че телевизионната мрежа трябва да създаде нови хитове, които да запълнят празнината. Той не отхвърли възможността за спинофи на сериала, но само при условие че имат смисъл творчески. С финала на сериала, Блойс обмисля да предаде щафетата на големи имена като Сара Джесика Паркър, Джон Стюарт и Лари Дейвид. Надява се с това да запази зрителите на телевизията доволни.

Скоро след като пое HBO след Ломбардо, Блойс обяви спирането на „Винил“, въпреки че планът беше сериалът на Мартин Скорсезе и Мик Джагър да продължи въпреки ниския рейтинг и негативните ревюта. Блойс казва, че вече ще се обмисля по-добре дали някое шоу да продължи с нов сезон.

Междувременно Блойс обяви, че „True Detective“ не е мъртъв, но новият сезон може би ще се случи без Ник Пизолато.

 
 
Коментарите са изключени