shareit

Въпрос за милиони: Кой е бащата в „Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта“

| от chronicle.bg |

Новият трейлър на „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“ обещава повече хумор, повече типични за Бриджит безизходни ситуации и най-вече – мистерия до последния кадър кой е бащата на бебето й. В дългоочакваната лента за любимата ни британска героиня ще видим една стара любов, която не е хванала ръжда, и една нова тръпка, която няма намерение скоро да си тръгне.

Бриджет Джоунс

След две вълнуващи и объркани нощи, прекарани съответно с бившия приятел и новия ухажор, Бриджит отново попада в ситуация, от която трудно ще се измъкне. Колко комична може да бъде подобна ситуация ни показват не кои да е, а самите Патрик Демпси и Колин Фърт, като никой не е готов да се откаже от невротичната британка и евентуалното си дете… А по стара традиция, враждата не остава в класическите британски любезности.

Бриджет Джоунс

Кой е бащата на бебето на Бриджит и ще намери ли най-после щастието любимката на милиони, ще трябва да дочакаме термина на „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“ - 16 септември в кината. Междувременно битката между двамата татковци ще се води в социалните мрежи. Привържениците на старата, но доказала се любов могат да гласуват с #КатегоричноДарси, а тези, които смятат, че Бриджит трябва да гледа напред могат да се обосноват с #ОпределеноДжак. Нека надхитряването започне сега.

 
 
Коментарите са изключени