shareit

True Detective, сезон 3: трейлърът е тук

| от chronicle.bg |

Докато един страхотен нов сериал снощи приключи, негов предшественик ни напомни какво ще видим на екран в началото на 2019 г. Първият сезон на „Отворени рани“ вече е при нас в пълния си блясък, а един от основните сериали, с които го свързваме, пусна първия трейлър на предстоящия си трети сезон – „Истински детектив„.

Трейлърът показва Махершала Али в ролята на Уейн Хейс, детектив от Северозападен Арканзас, когото виждаме в три различни времеви периода, обладан от демоните от миналото. До Али са актьорите Кармен Еджого, Мейми Гамър и Скот Макнейри.

Един от най-приятните аспекти на трейлъра е неговото визуално оформление, напомнящо поразително на първия сезон. Ник Пицолато ни препраща към колаборацията си с Кари Фукунага в началните епизоди. Дори премиерната дата е съгласувана с първия, а не със значително по-слабия втори сезон.

Режисьори в третия сезон са Джеръми Солниър, Ник Пицолато и Даниел Сакхайм.

Ето и официалният синопсис на сезона както и първият трейлър:

„Следващата част от „Истински детектив“ разказва историята на зверско престъпление в планината Озарк, а мистерията се задълбочава , развивайки се в различни времеви периоди.“

 
 
Коментарите са изключени