shareit

Трейлърът на „Тайният живот на домашните любимци 2″ е чудесен

| от chronicle.bg |

„Тайният живот на домашните любимци“ (The Secret Life of Pets) излезе през лятото на 2016 г. и отбеляза забележителните приходи от 875 млн. долара. Предвид това число, не е чудно, че „Illumination Entertainment“ решиха да направят втора част, която би трябвало да се появи по кината през лятото на 2019 г.

Повод да обърнем поглед към „Тайният живот на домашните любимци 2″ е новият трейлър, в който виждаме какви приключения преживяват домашните ни любимци, когато не сме с тях.

Филмът ще бъде следващият проект на продуцентската компания, която нашумя след филмите „Аз, проклетникът“ и последвалият „Миньоните“. Режисьор е Крис Рено, а сценарият е на Браян Линч.

В новия филм Луи Си Кей няма да озвучава главния герой, кучето Макс, след като беше отстранен от проекта, заради обвиненията в сексуален тормоз, отправени към него от пет актриси. Вместо това Патън Осуалт влиза в ролята на Макс, който отново е в центъра на историята. Осуалт има богата биография в дублажа на анимационни филми, в която е ролята на мишката Реми в „Рататуи“. Към него се присъединяват Кевин Харт и Ерик Стоунстрийт, който участваха и в първия филм.

Ето и трейлъра на „Тайният живот на домашните любимци“, чиято световна премиера е на 7 юни 2019 г.

 
 
Коментарите са изключени