shareit

Трейлърът на „Greta“: дръжте се, Изабел Юпер идва

| от chronicle.bg |

Няма две мнения по въпроса, че Изабел Юпер е едно от чудовищата (в най-прекрасния смисъл на тази дума) на съвременното кино.

Две години след като направи страхотна роля във филма „Elle“, тя отново идва с нещо обещаващо – новият й филм „Greta“, чийто трейлър вече можем да гледаме.

Историята проследява събитията около младата Франсис (Клое Грейс Морец), която намира изгубена чанта в нюйоркското метро, но когато си във филм с Изабел Юпер, никога не правиш като нормалните хора. Вместо да отиде в полицията и да предаде изгубената вещ, Франсис отива директно в дома на Грета (Изабел Юпер). Грета е възрастна жена, която живее сама, и много скоро се сближава с Франсис. Но нещата ескалират и преминават в опасно преследване, много счупени чинии и може би убийство.

Нийл Джордан е режисьор на този филм за женската обсесия, който беше показан за първи път на кинофестивала в Торонто през септември.

Зад филма застава продуцентските компании SKE и Starlight Culture, които са отговорни и за филма „Crazy Rich Asians“, който е една от най-печелившите и скъпи комедии на тази година.

Този път говорим за съвсем различен тип филм, но предвид трейлъра и интуицията (на база на самата Юпер), личи, че се задава един страхотен филм

Вижте трейлъра и преценете сами. Премиерата е на 1 март догодина.

 
 
Коментарите са изключени