shareit

Трейлърът на Castle Rock – най-доброто от вселената на Стивън Кинг

| от chronicle.bg |

Светът на Стивън Кинг е цяла вселена. Тези, които са се запознавали с нея отблизо, знаят за какво става въпрос. Останалите все някога ще се срещнат с нея – в живота на всеки рано или късно идва моментът на Кинг. И за двете групи се задава нещо обещаващо в лицето на следващия сериал на Hulu („Историята на прислужницата“), „Castle Rock“ – поредицата, която обединява едни от най-известните сюжети на големия автор в смразяващ сериал.

Както се вижда от първия пълен трейлър на сериала, излязъл вчера, атмосферата изобилства от любимите елементи на почитателите на Стивън Кинг. Маскиран психопат, злобно куче, потъваща кола и алигатор, който изскача от нищото. И всичко това се случва в малко градче в Мейн, къде другаде?

Основният сюжет на сериала е за мъж, който се завръща в родния си град Касъл рок. Там мистериозен човек, познат като Хлапето (The Kid), се появява в Затвора „Шоушенк“. Това знаем със сигурност от кратките и ужасяващи две минути трейлър – останалото е чаканото обещание за смразяващи кръвта гледки, зло и смърт. И няколко прекрасни кадъра на Бил Скарсгард и Сиси Спейсик, които вече са доказали актьорските си таланти в екранизации по Кинг.

За тези, които не са магистри по Стивън Кинг, ще напомним, че измсленият град Касъл Рок е място, където се развива действието в „Куджо“, „Мъртвата зона“, „Тъмната половина“ и „Нужни неща“. Мястото се споменава и в „То“ и „Гробище за домашни любимци“.

Премиерата на „Castle Rock“ е на 25 юли.

 
 
Коментарите са изключени