shareit

Трейлърът на Book Club е очарователен

| от chronicle.bg |

Филмите по трилогията „Петдесет нюанса“ вече свършиха (да се надяваме, че от нищото няма да изникне нов) и скоро ще отидат в историята. Ако има нещо хубаво около цялата врява около книгите и екранизациите им, то това е предстоящият филм Book Club, който събира четири големи  величия на киното на един екран – Джейн Фонда, Даян Кийтън, Кандис Берген и Морийн Стийнбърген.

Центърът на филма на Бил Холдерман е първата част от трилогията на Е. Л. Джеймс, която става отправна точка за радикална промяна в живота на четирите приятелки, удобно разположили се в класическите сараи на третата възраст. Оказва се, че всъщност могат да извлекат много повече от своите „златни години“ и книгата е точно онова, от което се нуждаят.

Четирите приятелки основават читателски клуб и се срещат всеки месец, за да обсъждат заглавията, които сами избират да четат. „Романът е повратна точка, която обръща ежедневието им с краката нагоре“ казва Стийнбърген пред People. „Всичките започват да говорят за мъже, за секс и за връзката си с тялото. Беше уникално да бъдем в тази ситуация и да имаме толкова общо помежду си.“

Първият трейлър на филма вече е тук и е очарователен. Имаме съмнения дали от лентата ще излезе нещо повече от поредната плеяда звезди в смешни ситуации. Но дори да е само това, леката комедия ще бъде интересна за гледане. Все пак имаме Джейн Фонда и Даян Кийтън.

Ето го и видеото, а филмът се очаква да излезе на 18 май 2018 г.

 
 
Коментарите са изключени