shareit

Трейлър на „Гробище за домашни любимци“: готови ли сте за още от Краля?

| от chronicle.bg |

Готови ли сте за Краля и поредната екранизация на негова книга? След като видяхме първите снимки преди няколко дена, сега можем да погледнем директно във филма с първия официален трейлър на „Гробище за домашни любимци“.

Филмът, адаптация на едноименния роман на Стивън Кинг, е най-новия опит на дуото Кевин Кьолш и Денис Уидмайер, които режисират. Двамата стоят зад филма „Starry Eyes“. Сценарият на книгата, излязла през 1983 г., е дело на Джеф Бухлър.

Във филма участват Джейсън Кларк в ролята на Луис Крийд, докторът, който се премества заедно със семейството си в провинцията. Ейми Саймец ще бъде Рейчъл Крийд, съпругата на Луис. Когато синът им е убит в катастрофа, двамата го погребват в гробище за домашни любимци и скоро откриват, че е възкръснал в демонична форма.

Новият хорър на Кьолш и Уидмайър е втората адаптация на романа на Кинг за широкия екран, след тази на Мери Ламбърт от 1989 г. В него Дейл Мидкиф играе ролята на Луис. Тази година определено творчеството на Кинг е във върхов момент. Появи се новият „То“, после сериала „Касъл Рок“, а сега очакваме и „Гробище за домашни любимци“. Официалната премиера е на 5 април 2019 г.

 
 
Коментарите са изключени