shareit

Трейлър на American Horror Story, сезон 8 показва края на света

| от chronicle.bg |

Остават само четири дена до излизането на осмия сезон на „American Horror Story“, а ние не знаем почти нищо от това, което ще се случи. Очевидно дуото Раян Мърфи-Брад Фалчък ще ни държат в неведение до идната сряда, когато ще видим първия епизод.

Четири дни преди премиерата от FX пускат официалният трейлър на това, което ни предстои и вече можем да си отдъхнем – задава се интересен сезон, който изглежда ще бъде повече от ефектни кадри с уродливи създания в тях.

Заглавието на сезона, „Апокалипсис“, може да бъде прието буквално – трейлърът започва с края на сегашния свят и новите правила в реалността след това. Съвсем очаквано виждаме познатите ни лица от сезон 1 и сезон 3. В това число са Джесика Ланг, Тайса Фармига, Еван Питърс, Сара Полсън, Дилън Макдърмът и Франсис Конрой, Кати Бейтс, Лили Рейб. Дори Ема Робъртс се завръща с култовата си реплика: „Обзалагам се, че си мислехте, че сте се отървали от мен.“ В добавка към старите лица, успяваме за кракто да видим и Джоан Колинс – както винаги неотразима, гримирана, сресана и в бял костюм.

Ето и официалния трейлър.

 
 
Коментарите са изключени