shareit

„Това ли е свободата?“: нов трейлър на „Историята на прислужницата“

| от chronicle.bg |

С наближаването на премиерата на втория сезон на „Историята на прислужницата“ напрежението все повече се нагнетява. Последният трейлър на сериала не обещава нищо повече от поредната ударна доза от любимия на мнозина сериал.

Дистопията продължава да развива историята отвъд романа на Марагрет Атууд, разказващ за света, в който жените са лишени всякакви права.

Актьорският състав във втория сезон, воден от Елизабет Мос, събира на един екран Маделин Брюър, Аманда Бруджел, Ан Доуд, Джоузеф Файнс, Макс Мингела, Ивон Страховски и Самира Уайли. Миналата година Елизабет Мос и Ан Доуд спечелиха „Еми“ за ролите си в първия сезон, а сериалът спечели статуетка за „най-добър драматичен сериал“.

С новия трейлър завесата се повдига още повече. Едно от нещата, които продуцентите вече потвърдиха, е, че ще видим повече от това, което се случва в Колониите, където противници на режима са изпратени в изгнание. Знаем също, че към състава се присъединява Мариса Томей, за чиято роля не знаем нищо, и Шерил Джоунс, като майката на Джун, Холи.

Една от най-добрите новини е, че вторият сезон ще има 13 епизода, с три повече от първия. Повече от това, което ни чака, вижте във видеото:

 
 
Коментарите са изключени