shareit

Тим Бъртън се завръща: първи тийзър трейлър на „Дъмбо“

| от chronicle.bg |

Последният път, когато Тим Бъртън се зае да заснема любима на поколения наред анимация като игрален филм, беше през 2010 г. с „Алиса в Страната на чудесата“, който спечели над 1 млрд. долара приходи.

Осем години по-късно се питаме дали режисьора ще повтори успеха със следващия си филм – „Дъмбо„. Ще трябва да почакаме до 2019 г., за да разберем, но първият тийзър трейлър излезе днес и изглежда повече от обещаващо.

Версията на Бъртън е отчасти базирана на класическата анимация от 1941 г. Колин Фаръл влиза в ролята на войника Холт Фариър, който се връща вкъщи след война и е нает от собственик на цирка (Дани Девито) да се грижи за едно новородено слонче с големи уши. Щом животното разкрива способността си да лети, планът за забогатяване вече е в действие. Към Фаръл и Девито се присъединяват Ева Грийн, Майкъл Кийтън и Алън Аркин.

„Дъмбо“ ще бъде първият филм на Бъртън след „Домът на мис Перигрин за чудати деца“, който излезе през 2016 г. В него Бъртън и Ева Грийн работиха заедно за втори път след „Тъмни сенки“, а Майкъл Кийтън играе главната роля в друг филм на Бъртън, „Битълджус“.

Оставяме ви в приятни реминисценции от детството и нови прозрения от настоящето с трейлъра:

 
 
Коментарите са изключени