shareit

The Ballad of Buster Scruggs трейлър: Джеймс Франко отново е тук

| от chronicle.bg |

Ако има нещо, в което братята Джоел и Итън Коен да са безупречни, то това са уестърните. Заглавия като „No Country fo Old Men“  и „True Gift“ са едни от най-добрите в този жанр. Тази година Коен отново са на хоризонта, за да покажат новия си филм. Преди дни „The Ballad of Buster Scruggs“ спечели награда за „Най-добър сценарии“ на кинофестивала във Венеция, а първият трейлър показва отчасти какво са ни подготвили братята.

Уестърн антологията е разделена на 6 части, всяка от които разказва за случка около американската граница с характерните за Американския Запад елементи. Освен високото признание на кинофестивала във Венеция, очакваме филма и заради друго – Джеймс Франко. Миналата година, ден след като спечели „Златен глобус“ Франко беше обвинен в сексуален тормоз от своя бивша приятелка. Това му коства потенциална номинация за „Оскар“, премахване от корица на Vanity Fair и публичен съд. Сега обаче Франко отново е в голямата игра и предстои да видим дали ще се завърне трайно. Нещо ни подсказва, че ще го направи.

Сценарият, режисурата и продуцирането са дело на Джоел и Итън Коен. Начело на актьорския състав е Франко, а след него са Тайн Дали, Брендан Глийсън, Лиъм Нийсън, Тим Блейк Нелсън, Бил Хек, Грейнджър Хайнс и др.

Вижте първия трейлър. „The Ballad of Buster Scruggs“ излиза в избрани кина в САЩ и в платформата Netflix на 16 ноември. 

 
 
Коментарите са изключени