shareit

Снима се игрален филм по „Breaking Bad“!

| от chronicle.bg |

„Breaking Bad“ продължава да се развива и след прикуъла „Better Call Saul“. Този път създателят на легендарния сериал Винс Гилигън снима пълнометражен филм.

Очаква се Винс да е сценарист и режисьор, а снимачната площадка ще е Ню Мексико (където беше сниман и сериала). Снимките ще започнат от средата на ноември до февруари. New Mexico Film Office потвърждава, че Sony ще снима филм там в този период, а този филм се казва „Greenbrier“. В него ще се разказва за „бягството на отвлечен мъж и пътят му към свободата“.

Трябва да отбележим, че все още е рано и всякакви промени са напълно възможни.

Цялата мистерия води до различни теории от феновете. Брайън Кранстън и Аарън Пол са казвали, че биха участвали в „Better Call Saul“ кара някои фенове да мисля, че те ще участват и във филма (и той няма да е за друг персонаж от сериала, както стана със Сол Гудман). Филмът се очаква да бъде самостоятелна продукция, но ще е развива във вселената на „Breaking Bad“. Продуценти отново са Марк Джонсън и Мелиса Бърнщайн.

И един разочароващ факт за феновете: в така обявения период за снимане Кренстън, който играе Уолтър Уайт, ще бъде зает с ролята си в „Network“ на Бродуей. Там той е Хауърд Бейл, а постановката е адаптация на филма „Телевизионна мрежа“ oт 1976 година на Пади Чайевски, който взе и награда на Академията. Тоест Байън няма да има време и за двата проекта. Друга фенска теория е, че филмът ще бъде за дъщерята на Уолт и Скайлър, Холи, която вече е порастнала и трябва да се справя с тъмното минало на баща си.

 
 
Коментарите са изключени