shareit

Sneak peek: епизод 9 на Game of Тhrones

| от chronicle.bg |

Доста хора се разочароваха от новия сезон на „Игра на тронове“, но не може да не признаем, че макар и с по-малко батални сцени, сериалът държи екшън сцените на ниво. Това ще стане още по-ясно в следващия епизод, който излиза в понеделник (20.06) и ако нямате търпение, може да видите краткия трейлър, който изтече в Интернет.

Разбира се, заглавието на епизода вече беше ориентирало феновете на GOT какво ще се случва в епизода (Battle of the bastards), но след трейлъра вече знаем със сигурност, че Джон Сноу ще се сблъска с Рамзи Болтън в епична битка за Winterfell. Дали сценаристите ще ни предложат удовлетворението да видим Рамзи мъртъв (което би било сравнимо единствено със смъртта на крал Джофри), или Джон Сноу ще се върне в света на мъртвите, предстои да разберем в понеделник.

Във всички случаи, ни очаква сериозно зрелище, особено имайки предвид цифрите, които се появиха като информация за епизода:

600 души екип и още 500 статисти, които да запълнят двете армии. 70 коня. 160 тона чакъл, за да успее екипът да се справи с калната настилка, оставена от проливните дъждове в Ирландия. 25 каскадьора и четири снимачни екипа.

Само битката, която ще видим, е била заснемана в продължение на 25 снимачни дни.

 
 
Коментарите са изключени