shareit

Ще има спиноф на „Теория за Големия взрив“

| от chronicle.bg |

Спиноф на сериала на CBS „Теория за Големия взрив“ ще представя историята на младия Шелдън, съобщава БТА. В ролята му ще бъде 8-годишният Иън Армитидж, снимал се в сериала „Големите малки лъжи“ на телевизия НВО.

Създаден през 2007 г., сериалът „Теория за Големия взрив“ е най-гледаното неспортно телевизионно предаване в САЩ през този сезон, както и през предишните три години. Неговият спиноф ще проследи детските години на персонажа Шелдън Купър, като ще бъде излъчен през сезона 2017-2018 г.

Главните герои в сериала са Шелдън Купър, чиято роля се изпълнява от Джим Парсънс, и Ленард Хофстетър (Джони Галеки) – двама физици от Калифорнийския технологичен институт. Нетактичността и ексцентричността на Купър, чиято надвишаваща средните показатели интелигентност го прави донякъде неспособен да се приспособи към социалния живот, са в основата на комични ситуации в сериала.

Джим Парсънс, Джони Галеки и Кейли Куоко, която изпълнява ролята на Пени в сериала, са най-скъпо платените телевизионни актьори в САЩ, като всеки от тях получава 1 милион долара за участие в епизод.

В новия сериал, озаглавен „Младият Шелдън“, ученият е едва 9-годишен и учи в лицей. Момчето, чийто коефициент на интелигентност е 187, завършва лицея на 11-годишна възраст и получава докторска степен на 16-годишна възраст. В неговия образ ще се превъплъти 8-годишният Иън Армитидж, който играе Зиги в „Големите малки лъжи“.

Джим Парсънс, който изпълнява ролята на възрастния Шелдън и спечели 4 награди „Еми“, ще бъде разказвач в новия сериал.
Един от създателите на „Теория за Големия взрив“ Чък Лори е участвал в написването на сценария на „Младият Шелдън“ заедно със Стивън Моларо от актьорския състав на оригиналния сериал.

Все още не е ясно колко епизода ще има първият сезон на „Младия Шелдън“.

Пилотният епизод ще бъде заснет от Джон Фавро, режисьора на първите два филма от поредицата „Железният човек“ и на лентата „Книга за джунглата“.

 
 
Коментарите са изключени