shareit

Ще има ли нов „Knight Rider“ с Дейвид Хаселхоф?

| от chronicle.bg |

Дейвид Хаселхоф загатна, че може да има нов „Knight Rider“. В култовия сериал от 80-те актьорът игра Майкъл Найт, който се бори срещу престъпността с помощта на говорещата си високотехнологична кола. Новият проект се обсъжда още от 2002 година, но въпреки че е главно действащо лице, името на Хаселхоф се спомена чак през 2015.

Няма още посочен режисьор, но сред кандидатите са Джъстин Лин и Джеймс Гън, а през 2017 Хаселхоф каза, че иска новия „Knight Rider“ да е в стила на „Knight Rider“ и за целта е хвърлил поглед на Робърт Родригес.

Пред Mirror UK, докато промотира аудио книгата си „Up Against The Wall“, Дейвид каза: „Говорихме за нов сериал преди 8-9 години. Но те искаха да го направят без мен.“

static1.squarespace

Актьорът обаче увери феновете, че този път проектът ще бъде завършен и че „Knight Rider ще кара отново, въпреки че ми е забранено да коментирам темата“.

Любопитно е да споменем, че миналата година Джон Сина призна, че участва в проекта (и че сценарият е жесток), заедно с Кевин Харт. Би било ефектно ако Сина е Майкъл Найт, а Харт – гласа на KITT, колата която всъщност е Pontiac Firebird.

 
 
Коментарите са изключени за Ще има ли нов „Knight Rider“ с Дейвид Хаселхоф?