shareit

Шерифът от „Stranger Things“ е новият Хелбой

| от chronicle.bg |

Майк Миньола, създателят на „Хелбой“, сподели във фейсбук, че ни очаква нов филм за червеният герой. Режисьор е Нийл Маршал от „The Descent“ и „Game of Thrones“. Филмът ще е ребуут на сериала, а смяната на Гийермо дел Торо с Маршал не е единствената.

Самият Хелбой вече не е Рон Пърлман, а Дейвид Харбър по-познат ни от хитовия „Stranger Things“. По-заклетите фенове на франчайза може и да възроптаят и да се въздигнат против, но това е положението. Преди време дел Торо потуши всякакви надежди за „Хелбой 3″, но явно Маршал е успял да уреди нещо.

Докъде е стигнал проекта не се знае. Не знаят и сценаристите и продуцентското студио. Това е „изявлението“ на Майк Миньола:

„Окей, ето някои новини–

ЩЕ има още един ФИЛМ ЗА ХЕЛБОЙ.

Ще има рейтинг R и ще бъде ребуут с режисьор Нийл Маршал (The Descent, Game Of Thrones) и Дейвид Харбър (Stranger Things) като Хелбой.

Още новини скоро–“

Рейтинг R означава, че филмът е забранен за лица под 17 години без родител или придружител. Той се дава, когато във филма има системен нецензурен език, насилие, голота със сексуална цел и употреба на наркотици. Други филми със същия рейтинг са „Deadpool“, „Kingsman: The Secret Service“ и „Logan“.

 
 
Коментарите са изключени