shareit

Шер и Анди Гарсия най-накрая пеят „Fernando“ на ABBA

| от chronicle.bg |

Най-накрая! След множество фалшиви видеа в Интернет със заглавия от рода на „Cher – Fernando ABBA“, от екипа на „Mamma Mia: Here We go Again“ пуснаха в YouTube версията на популярната песен на ABBA в изпълнение на Шер и Анди Гарсия.

Както и очаквахме – ако има някой, който да може да предаде максимално усещането от тази чудовищно добра песен на шведският квартет, то това е Шер.

„Fernando“ е третата пусната песен от саундтрака на предстоящия мюзикъл след „When I Kissed the Teacher“ и „Waterloo“. „Fernando“ обаче е нещо различно, и не само заради бавния ритъм. Противно на представите, че това е песен, разказваща за любовна история, версията на Шер и Анди Гарсия предава патриотичният дух на записа на ABBA, включвайки традиционни за Северна Европа музикални инструменти в аранжимента.

Дуетът се справя повече от добре с нелеката задача да интерпретира шведският поп гигант. Оригиналната песен е изпята от Агнета и Фрида от ABBA  през 1976 г. и е първата песен на групата, която не е част от албум. Първоначално хитът не е предвиден да бъде част от общата биография на квартета, а е писана за соловия албум на Фрида.

Във всеки от многото трейлъри сме виждали вече Шер като Руби Шеридан – бабата на Софи (Аманда Сийфрид), която прекъсва партито, а Анди Гарсия играе ролята на непознат за публиката мъж на име Фернандо. Вече сме ви разказвали каква история ще разказва продължението на мюзикъла от 2008 г. Оставяме ви в компанията на финалния трейлър:

 
 
Коментарите са изключени