shareit

Сериалите, които да гледате, докато чакате новия „Туин Пийкс“

| от |

Всички чакат новия сезон на „Туин Пийкс“, или поне онези, които се славят с добър към безупречен вкус към хубаво кино и телевизия. Новият сезон на култовия от 90-те години сериал на Дейвид Линч предизвиква истинско вълнение в множество почитатели на седмото изкуство.

Продукцията имаше безброй проблеми, преживявания и премеждия, докато в крайна сметка само преди седмица и нещо, снимките на трети сезон официално приключиха и пълният й актьорски състав беше обявен. Освен голяма част от старите герои, предвождани гордо от Кайл Маклоклън като агент Дейл Купър, ще видим и Моника Белучи, Наоми Уотс, Еди Ведър, Трент Резнър и много други.

Новият сезон на „Туин Пийкс“ ще се завърне на малкия екран през 2017 година. Дали ще е телевизионното събитие на годината? Може да се обзаложите. И докато чакаме новите епизоди на ненормалното творение на тандема Дейвид Линч- Марк Фрост да излязат на екран, ви предлагаме няколко алтернативни сериала, които ще ви харесат. Ако „Туин Пийкс“ ви харесва, разбира се.

 
 
Коментарите са изключени