shareit

Семейство Танър от „Алф“: къде са те сега?

| от chronicle.bg |

Едва ли има дете родено през 70-те, 80-те или 90-те, което да не се запознавало с един от най-добрите ситкоми в историята на телевизията. Откакто през 1986 г. Алф каца аварийно на Земята, в двора на семейство Танър, той се настанява в домовете на милиони семейства по света.

Три години по-късно Гордън Шамуей (каквото е истинското име на Алф) се приземява и в домовете на българските семейства и от тогава децата започнаха да лепят стикери от дъвки на всевъзможни места. „Майтап бе, Уили“ пък се превърна в обичаен жаргон.

Последните няколко дена спомените за ядящото котки извънземно изникнаха отново, благодарение на новината, че ситкомът ще има продължение. По непотвърдена информация в новия сериал ще  се разказва за завърналия се след дълго пребиваване в Зона 51 Алф, който наблюдава как се е променил животът на Земята за последните 28 години. Все още не е ясно, кой актьор ще влезе в ролята на извънземното. В ситкома ролята му се играе от Мичу Месарош, който почина през 2016 г. Озвучава го един от създателите на продукцията, Пол Фуско. Не е ясно и дали ще видим отново актьорите, с които отраснахме.

Все още е много рано дори да очакваме новия проект, но пък е идеалното време да си припомним някои позабравени лица и да видим къде са те сега. Вижте в галерията горе какво се е случило със семейство Танър за последните 28 години.

 
 
Коментарите са изключени