shareit

Селена Гомес със секси фотосесия в GQ

| от chronicle.bg |

Актрисата, певица и бивша звезда от Disney Channel Селена Гомес се снима по бельо за списание GQ. Секси фотосесията е придружена от интервю с нея.   

„Нямах възможност да осмисля живота си, без някой да ми дава мнението си на всяка крачка“, казва Гомес. Тя обаче не се самосъжалява. „Аз си го избрах, затова няма да стоя тук и да казвам: „О, Боже, горката аз, нямах нормално детство“. Не ми пука за това“, казва тя.

В редакционен текст към фотосесията се посочва, че Селена Гомес е само на 23 години, но всъщност е много по-стара – работила е през повече от половината си живот. Последно се снима със Сет Роугън в Neighbors 2. Расте едновременно сама и пред погледите на обществото. Времето й в гимназията преминава на снимачната площадка на Disney.

Днес тя е секси, скъсала е със своя тийн образ на бивше гадже на Джъстин Бийбър, а в Instagram я следват 74 милиона души. Тя е свикнала да се справя с какво ли не – успява да премине цяла през славата на дете звезда, разрушила живота на мнозина, измъчвана от тролове и папараци, преминала е през раздели и изтощение, живее със заболяването лупус. Въпреки това никой няма да я види слаба и самосъжаляваща се.

Вижте в галерията по-горе част от снимките й в GQ.

 
 
Коментарите са изключени