shareit

Саша Барън Коен се завръща!

| от chr.bg |

Саша Барън Коен подготвя мистериозно завръщане на големия екран. Авторът на „Borat“ и „Bruno“ ни тийзва с нов проект, които може да включва Доналд Тръмп и неговия Trump University. Туитът с видеото има и послание: „Съобщение от президента ви Доналд Тръмп на Деня на независимостта“.

Видеото е 37 секунди, а в него Тръмп съсипва Коен: „Единственото, което искам, е Саша да бъде ударен в лицето толкова много пъти, че да се озове в болница“ и по-късно продължава с „Саша Барън Коен, отиди на училище! Научи се да бъдеш забавен.“ Видеото завършва с текста: „Той се завръща. Както никога не сте го виждали. Саша завършва училище. Скоро.“ Последният кадър е логото на Trump University.

 

 

Коен и Тръмп имат война помежду си, откакто Тръмп се появи в “Da Ali G Show”. Той твърдеше, че е си е тръгнал след секунди, но версията на комика е, че е останал за интервю около 5 минути.

Във филма си „Grimsby“ Саша прави скеч, в който президентът е напръскан в устата с кръв и е заразен с ХИВ.

„Grimsby“, както и „Alice Through the Looking Glass“, са последните, в които можем да видим Коен. В момента той снима „The Spy“ на Гидиън Раф за Netflix.

 
 
Коментарите са изключени