shareit

Полицейска академия се завръща!

| от chr.bg |

След толкова много възродени от миналото франчайзи, „Полицейска академия“ също ще има продължение. В обхвата на 10 години комедията получава 7 филма. От тогава обаче не сме виждали Кери Махони и очарователната му група нескопосани полицаи вече 24 години. Имайки предвид сериозната липса на комедии от Холивуд в последно време, това е точният проект, а Стив Гутенбърг съобщи, че вече се работи по въпроса.

 

 

„Адам, следващата „Полицейска академия“ идва, няма детайли все още, но е в торбата с подаръци и се подготвя“

Говори се за „Полицейска академия“ за първи път от 2016 година, когато Джордан Пийл и Кийгън-Майкъл Кий разработваха ребуут. Но Гутенбърг изглежда намеква за съвсем отделен проект.

Първият филм от серията е режисиран от Хю Уилсън и излиза през 1984 година. Кметът на неназовано американско градче съобщава, че местната полиция вече трябва да приема всички, които кандидатстват. Без време се появяват всякакви нелепи кандидат-полицаи и въпреки, че никой никога не би искал да ги види със значка и пистолет, те успяват да се докажат.

Ще стигне ли новият филм величието на старите? Кой ще играе в него? Ще се интересува ли въобще публиката от новия „Полицейска академия“? Само времето ще покаже. За нас остава да изчакаме и да видим дали Стийв Гутенбърг ще спази обещанието, което даде на последователя му Адам (?!).

 
 
Коментарите са изключени