shareit

Първият тийзър трейлър на „AHS: Apocalypse“ може и да ви хареса

| от chronicle.bg |

Почти месец остава до премиерата на осмия сезон на „American Horror Story“. И докато феновете на Джесика Ланг тръпнат в очакване отново да я видят в популярната поредица, от FX пуснаха първия тийзър трейлър на сезона, озаглавен „Apocalypse“.

Верен на стилистиката на сериала, тийзърът изобилства от смущаващи образи – утроба, в която расте демонично създание, множество черепи, скорпиони, ядрени експлозии и сатанински препратки. Доколко обаче то излиза отвъд впечатляващата игра с визуалните ефекти, остава под въпрос.

Вече знаем, че осмият сезон ще бъде смесица между първия и третия сезон. Джесика Ланг се завръща, Сара Полсън ще режисира един от епизодите. Сюжетът засега се пази в тайна, но Полсън и изпълнителният продуцент Мартин Уодъл разкриват, че сюжетът разказва за нов свят, появил се след като сегашният е заличен.

Ще видим Кати Бейтс, Евън Питърс, Адина Портър, Ема Робъртс и Били Лурд отново на малкия екран, а ветеранът Джоан Колинс е новото голямо име в историята. Премиерата на „American Horror Story: Apocalypse“ е на 12 септември. Ето и първият тийзър трейлър. Може и да ви хареса. Ние, признаваме, сме раздвоени.

 
 
Коментарите са изключени