shareit

Първи трейлър на „Тъмната кула” по Стивън Кинг

| от chronicle.bg |

Тази година се очертава като добра филмова година за Стивън Кинг. Докато чакаме с най-голямо нетърпение новата екранизация на „ТО“, бяхме зарадвани и от първия трейлър на „Тъмната кула“. Ако случайно не сте чели поредицата на Краля, вижте официалния синопсис:

Джейк Чеймбърс (Том Тейлър) е 11-годишно, търсещо приключения момче, което открива следи за съществуването на друго измерение, наречено Средната земя. Следвайки мистерията, той е пренесен в Средната земя, където среща обитаващия граничната зона рицар (стрелец) Роланд Дисчейн (Идрис Елба), който е на мисия да открие Тъмна кула, издигаща се в Крайния свят и представляваща сърцето на целия свят, където се надява да достигне центъра на пространство-времето и да спаси от унищожение Средната земя. Но с множество чудовища и злия магьосник Уолтър Падик (Матю Маконъхи) по петите им, нетипичната двойка открива, че задача може да е трудна за изпълнение.

Ето го и първия трейлър:

 

Режисьор на „Тъмната кула” е Николай Арсел, който е и съсценарист наравно с Андрес Томас Йенсен, Акива Голдсман и Джеф Пинкър.

В ролите ще видим Идрис Елба, Матю Маконъхи, Аби Лий, Том Тейлър, Джаки Ърл Хейли, Фран Кранц, Клаудия Ким, Майкъл Барбиери и Катрин Уинки.

А премиерата е 4 август 2017.

 
 
Коментарите са изключени