shareit

Първи трейлър на Rogue One: A Star Wars Story

| от chronicle.bg, по БТА |

Първият трейлър на поредния епизод от сагата „Междузвездни войни“ вече е онлайн. Действието в „Rogue One: A Star Wars Story“ се развива преди събитията от първия филм на Джордж Лукас „Междузвездни войни: Епизод IV – Нова надежда“ и ще разкаже за група бунтовници, които се канят да откраднат чертежите на „Звездата на смъртта“.

Трейлърът получи положителни отзиви в целия свят. Поклонниците на космическата сага го наричат „мощен“ и „изпълнен с атмосфера“, като не подминават превъплъщението на изпълнителката на главната роля Фелисити Джоунс. В трейлъра също се изявяват актьорите Диего Луна, Дони Йен и Форест Уитакър. Краткото видео засега не потвърждава слуховете, че във филма ще се появи Дарт Вейдър.

Филмът ще излезе на екран в средата на декември 2016 година. Режисьор на кинотворбата е Гарет Едуардс, работил над филма „Годзила“. Предишният епизод от сагата „Междузвездни войни:Силата се пробужда“се появи през месец декември миналата година. При производствен бюджет от 245 милиона долара, филмът получи касови приходи в световен мащаб в размер на над 2 милиарда долара.

 
 
Коментарите са изключени