shareit

Първи трейлър на продължението на „Get Out“, хорърът „Us“

| от chronicle.bg |

След като „Get Out“ („Бягай!“) спечели одобрението на критиците и публиката, и отнесе забележителен брой номинации за „Оскар“ тази година, беше въпрос на време да видим продължението на филма.

Този път режисьорът и сценарист Джордан Пийл ни представя „Us“ – един още по-брутален хорър, в който ще видим как всичко се разпада и приема нови форми, поне така твърди самият Пийл.

Вече можем да гледаме първия трейлър на предстоящия филм. От него става ясно, че Пийл ни е подготвил поредната история за чудовища, които са толкова изкривени в своята форма и характер, че в тях можем да „видим истината“. Във видеото се вижда, че тези чудовища са двойници на семейството, което е в центъра на историята.

На този етап сюжетът не обещава нищо интересно и е класическата анотация на нискокачествен ситуационен хорър филм. Майка и баща взимат децата си и отиват заедно в къщата си на плажа, за да разпуснат. Но с падането на нощта нещата се променят, тъй като в къщата пристигат неочаквани гости.

Впечатление прави не анотацията, а съставът, който ще видим на екран. В ролята на майката влиза носителката на „Оскар“ Лупита Нионг’о, в тази на бащата Уинстън Дюк („Черната пантера“), а приятелката на семейството ще бъде героинята на носителката на „Еми“ Елизабет Мос („Историята на прислужницата“, „Квадратът“).

Какво ще видим на 25 март догодина, когато е премиерата на филма, остава загадка, от която сме малко обезпокоени. „Бягай!“ беше добър филм, но критиците прекалиха  в хвалбите и политкоректността. Надяваме се, че случаят няма да се повтори. Ето и трейлъра на „Us“.

 
 
Коментарите са изключени