shareit

Първи трейлър на „Мери Попинз се завръща“

| от chronicle.bg |

54 години след премиерата на първият мюзикъл по романа на Памела Травърз, „Мери Попинс“, на екран ще излезе неговото продължение, „Мери Попинз се завръща“(Mary Poppins Returns).

„Дисни“ избраха да пуснат първия трейлър  на филма по време на церемонията по връчването  на „Оскарите“ преди няколко дена и излъчиха видеото в ефира на ABC.

Трейлърът не издава много от филма, но успяваме да видим как новата Мери Попинс (Емили Блънт) се появява като видение между облаците и се приземява на Cherry Tree Lane. Виждаме и Лин-Мануел Миранда, който наистина напомня на Дик Ван Дайк от мюзикъла от ’64-та.

Мерил Стрийп, която е работила с Блънт в „Дявола носи Прада“ с режисьора Роб Маршал във „Вдън горите“ ще играе братовчедката на Попинз, Топси. А друга легенда в театъра и киното, Анджела Лансбъри ще бъде Жената с балоните.

Историята в „Мери Попинз се завръща“ разказва за срещата на порасналите вече Джейн и Майкъл Банкс (Емили Мортимър и Бен Уишоу) с тяхната бавачка повреме на Депресията в Лондон,  25 години след действието в първата книга.

„Мери Попинз се завръща“ през декември 2018. Ето и първият трейлър.

 
 
Коментарите са изключени