shareit

Първи трейлър на мрачната уестърн епопея „Brimstone“

| от chronicle.bg |

По всичко личи, че филмът на режисьора Мартин Колховен – „Brimstone“, ще бъде един качествен уестърн трилър с чудесна актьорска игра.

В главните роли ще видим Гай Пиърс, Дакота Фанинг и Кит Харингтън, а за акцент и…Карис фон Хоутен (aka Мелисандра от GOT).

Пускаме официалния синопсис на лентата, а веднага след него – първият трейлър, който се върти в онлайн пространството от вчера.

Лиз (Дакота Фанинг) води спокоен фермерски живот със своя любящ съпруг и техните деца, когато във въздуха се усеща вятър на промяна. Една неделя, мистериозен нов свещеник (Гай Пиърс) дава встъпителна проповед и Лиз усеща как ужасът се прокрадва по гръбнака й. Миналото се е върнало, за да я преследва. След проповедта, местна жена ражда на пода в църквата. Макар да не е по вина на Лиз, раждането протича кошмарно. Когато съпругът на жената тръгва да търси отмъщение, новият свещеник помага на Лиз и семейството й, но ги предупреждава, че възмездието няма да закъснее. На другия ден овцете им са изклани. Лиз е ипратена в изгнание, а дъщеря й е отвлечена. Така започва верижна реакция от събития с библейски размери, потопени в кръв и огън, която дава началото на едно епично пътешествие през години и непознати територии.

 
 
Коментарите са изключени