shareit

Първи трейлър и клип на новия сезон на Prison Break

| от chronicle.bg |

Както вече ви осведомихме преди време, Prison break се завръща.

Създателят на сериала Пол Шуринг е събрал отново актьорите, участвали в първите четири сезона. Включително и Уентуърт Милър, чийто герой по всеобщо мнение умря в последния епизод. Според продуцентите новият сезон няма да разчита на носталгичните чувства на феновете по първите четири сезона на сериала, а ще цели да вълнува почитателите си отново. Ето какво каза продуцентът Майкъл Хоровиц:

„Пол просто иска да разкаже страхотна история за която е развълнуван и която включва основните персонажи. Да, на места ни се искаше да разполагаме с повече хора, но най-важното беше да разкажем добра история. Освен това не искаме да разчитаме на носталгия. Има доста нови герои, които са интересни и които мислим, че публиката ще хареса”.

Често имаме лош опит със завръщането на мъртви герои на екран, но в същото време нямаме нищо против да погледаме Уентуърт Милър още един сезон.

На Comic-Con се появи и ужасяващият T-bag (Робърт Непър), както и Сукре (Еймори Ноласко) и  C-Note (Рокмонд Дънбар).

maxresdefault

Феновете на Prison Break са се разраснали след като шоуто слезе от екран, предимно благодарение на Netflix, които държат сезоните в каталога си. Продуцентите увериха, че незапознатите няма да има нужда да гледат четирите предишни сезона, за да могат да са в час с новия.

Дали продължението на сериала ще е успешно, или ще се впише в редиците на сериалите, които категорично е трябвало да си останат в миналото, предстои да видим. Четвъртият сезон на Prison Break беше доста разводнен на фона на първите три, затъвайки в конспиративни истории и губейки от тръпката и екшъна на първите сезони, но може би след 7-годишна почивка, продуцентите ще предложат нещо наистина готино с добре познатите стари муцуни.

Вижте трейлъра:

И едно видео, което подсказва какво се случва с Майкъл Скофилд:
prison-break-new-season-2016

 
 
Коментарите са изключени