shareit

Първи тийзър трейлър на House of Cards, сезон 6

| от chronicle.bg |

Какво ще видим на 6 ноември, когато излезе последният, шести сезон на хитовия сериал „Къща от карти“ („House of Cards“)? По всичко личи, че Клеър Ъндърууд (в ролята е Робин Райт) ще има също толкова проблеми в сериала, колкото Кевин Спейси, когото Робин Райт замени, има извън екрана в момента. Това става ясно от първия тийзър трейлър на новия сезон, който излезе вчера.

Видеото започва с дръзко обещание на новият президент на САЩ, Клеър Ъндърууд, че ще „приземи всички“: „Управлението на мъжете на средна възраст приключи“. Виждаме героинята също така да скърби за съпруга си и да нарушава обещанията, които той е давал на приближените си.

Появяват се и новите попълнения в актьорския състав Даян Лейн и Грег Кинеър, които играят брат и сестра, тясно свързани със семейство Ъндърууд.

Очевидно е, че Netflix иска максимално да се разграничи от историята с най-успешното попадение в петте досегашни сезона на сериала – Кевин Спейси. Дали това ще стане обаче? Дали сериалът ще запази статута си на един от най-успешните? Ще разберем след малко повече от месец. Сега ви оставяме в компанията на приличния първи тийзър трейлър.

 
 
Коментарите са изключени