shareit

Първи тийзър терйлър на „Аладин“ на Гай Ричи

| от chronicle.bg |

Видяло се е вече от няколко години, че Disney възнамерява да изцеди всяко свое постижение от миналото като превърне култовите си анимационни филми в игрални. Вече едва не очакваме да остане стара лавра, на която компанията да не полегне в бъдеще. Можем само да се надяваме, че каквото се направи, ще бъде хубаво.

Скоро към групата на тези филми ще се присъедини игралният филм „Аладин“, чийто първи тийзър трейлър вече е при нас. Както става ясно, игралният филм е адаптация на хитовата анимация от 1992 г., дело на Рон Клемънтс и Джон Мъскър.

Режисьор на амбициозния проект е Гай Ричи, а начело на актьорския състав са Уил Смит в ролята на Джина и  Наоми Скот в ролята на принцеса Жасмин. Сравнително неизвестния, но магнетичен и интересен, Мена Масуд ще играе Аладин.

Съдейки по краткия тийзър трейлър отново ни чака зрелищна лента, полирана до съвършенство. Надежда, че ще се стигне до повече от това дава присъствието на тандема Бенж Пасек и Джъстин Пол, които са автори на текстовете на песните (двамата са работили и на „La La Land“).

За разлика от оригинала, игралният филм ще въведе някои нови елементи в сюжета. Засега знаем само за нов герой на име принц Андерс – съперник на Аладин за сърцето на Жасмин, в чиято роля влиза актьорът със скандинавско излъчване Били Мъгнъсен.

Оставяме ви в компанията на краткия тийзър трейлър, от който нищо няма да разберете, но поне ще усетите тона на предстоящия „Аладин“. Ние се чувстваме странно обнадеждени. Премиерата е в края на май 2019 г. 

 
 
Коментарите са изключени