shareit

Първи тийзър на „The Romanoffs“: какво е приготвила телевизията за есента?

| от chronicle.bg |

Есента може все още да е относително далеч, но това не е оправдание да не гледаме към нея и към сериалите, които телевизията ни е приготвила в месеците след септември.

Днес ще ви запознаем с един такъв, за който се знае още от миналата година, но едва преди дни беше пуснат първият тийзър и беше обявена премиерната дата. Първият сериал на режисьора Матю Уайнър откакто направи „Момчетата от Медисън Авеню“ („Mad Men“), носи гръмкото (и умишлено грешно написано), The Romanoffs (на английски името се изписва Romanov).

Сюжетът се занимава с тема от историята, която винаги е будила интерес в публиката и е обгърната в мистерии, които едва ли ще бъдат разрешени някога- династия Романови, управлявала Руската империя от 1613 г. до нейния разпад по време на Болшевишката революция през 1917 г.

Първият от общо осемте епизода на продукцията на Amazon ще излезе на 12 октомври. Всеки епизод ще има свой цялостен сюжет, необвързан от този на предходния и следващия и с различен актьорски състав. Това, което обединява сериите е ,че всяка от тях разказва за съвременни хора, смятащи се за наследници на великата руска династия.

Освен историята, интересна с преплитането на минало и настояще, проектът на Уайнър ще събере  на едно място редица популярни имена от екрана. Някои сме ги виждали вече в „Момчетата от Медисън Авеню“ – Кристина Хендрикс, Джон Слатъри и Джей Фъргюсън. До тях застават Изабел Юпер, Даян Лейн, Арън Екхарт, Джак Хюстън, Аманда Пийт, Андрю Ранълс, Клеа Дювал,  и много други, всеки от които ще участва само в един епизод. Всичките осем серии ще са режисирани от Матю Уайнър

Премиерата е тази есен, а ние сме в очакване на официалния трейлъра, който ще ни даде малко повече храна за очите.

 
 
Коментарите са изключени