shareit

Първи снимки от сета на „Рамбо 5″

| от chr.bg |

В Инстаграм акаунта си Силвестър Сталоун сподели няколко снимки от сета на „Rambo 5″. След успеха на Роки Балбоа през 2006 година, Слай съживява другият си най-известен персонаж Рамбо. Ветеранът от Виетнам отново е на работа – този път да спаси мисионери в Бирма – като насилието и скоростта на филма ще бъдат каквито се очаква.


View this post on Instagram

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Бързо започна да се говори за филма, но изначалната идеята на Сталоун Рамбо да се изправи срещу чудовище, създадено от правителството, беше посрещната с подигравки от феновете. След това плановете бяха Рамбо да излезе от самоналожено изгнание, за да спаси дъщерята на свой приятел, която е отвлечена за секс робиня от мексикански трафиканти. Сталоун обаче прие да участва в „The Expendables“ и проекта изпадна в бездната на евентуалното бъдеще. През 2016 дори актьорът заяви, че никога повече няма да играе Рамбо, но явно е променил решението си.  


View this post on Instagram

… Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Силвестър Сталоун заляга здраво над тежестите във фитнеса, за да се върне във форма за филма. Както виждаме от снимките, Рамбо има съвсем нов външен вид като вече не е с дълга коса.

Последно той се завърна у дома след десетилетия отсъствие и се раздели с бойното си минало. В нови филм героя ще изтупа ножа от прахта и ще отиде на една последна мисия. По непотвърдена информация заглавието на филма ще е „Rambo: Last Blood“. Избягваме да казваме непотвърдена информация… но това заглавие просто звучи прекалено подходящо с оглед, че първият филм от серията се казва „Рамбо: Първа кръв“.

Освен „Rambo 5″ Слай е доста зает на други места. С Дейв Батиста се връщат в „Escape Plan 2″, а „Escape Plan 3: Devil’s Station“ се очаква в близко бъдеще. „Creed 2″, в който Роки отново ще се съревновава макар и не директно със своя вечен съперник Иван Драго (Долф Лундгрен), излиза през ноември. „Expendables 4″ пък се очаква да започне снимки в началото на 2019 година.

 
 
Коментарите са изключени