shareit

Първи снимки на Уил Смит като джина в „Aladdin“

| от chronicle.bg |

Когато Disney пусна първия трейлър за игралния римейк на „Aladdin“, осезаемо ни липсваше Уил Смит като джина, озвучаван в анимацията от великия Робин Уилямс. Студиото най-накрая ни дръпна завесата и можем да видим трансформацията на актьора в популярната роля.

„Когато играеш роли, които са иконични, винаги е ужасяващо“, каза Смит за Entertainment Weekly. „Въпросът винаги е: Къде е останало месо по кокала? Робин не остави много месо по кокала на ролята… Почувствах се уверен, че мога да изиграя нещо, което да отдава почит към Робин Уилямс, но да е музикално различно. Просто излъчването на персонажа ще бъде достатъчно различно, че да е в различен коловоз, вместо да е състезание.“

 

Въпреки човешкият вид на джина, който виждаме от снимките, на пост продукция се добавят ефекти така, че да изглежда излизащ от лампата. Режисьорът Гай Ричи каза, че иска Смит да изглежда като мускулест татко от 70-те. „Той изг;лежда достатъчно голяма, че да вдъхва сила, но не прекалено, все едно си брои калориите.“ Актьорът твърди, че е вложил в ролята някои качества от най-големите си роли от 90-те – малко от „Independence Day“, „Bad Boys“ и „The Fresh Prince of Bel-Air“. „Мисля, че ще изпъква дори в света на Disney“, казва Уил. „В персонажите на студиото няма много хип-хоп привкус.“ В „Aladdin“ ще видим и новака Мена Масод в главната роля на крадеца, който открива магическа лампа с джина и се опитва да я скрие от Джафар. В ролята на самия Джафар ще видим Маруан Кензари.  

„Aladdin“ излиза на 24 май.

 
 
Коментарите са изключени