shareit

Първи поглед към новия документален филм на Netflix, „Нашата планета“

| от chronicle.bg |

Лосове, пингвини, пчели, разноцветни жаби, същества, за които повечето от нас само ще чуват през живота си. В унисон с идеята за устойчиво развитие и природосъобразно съществуване, която е завладяла по-голямата (и развита) част на света, зрителите догодина отново ще видят нова документална порция от природни кадри.

За тези, които обичат страхотния „Походът на императора“ и „Дом“ идва новият документален филм на  Netflix „Нашата планета“ (Our Planet). Вчера беше пуснат първият трейлър на филма, който ни показва част от местата по света, заснети от камерата. Краткото видео не дава много информация, отвъд богатия визуален материал и за кратко гласът на Сър Дейвид Атънбъро, който ще озвучава.

Поредицата от осем епизода е дело на доказалия се в тази тематика режисьор Аласеър Фотърджил, който стои зад филмите на BBC, „Планетата Земя“ и „Синята планета“. За разлика от тези два проекта обаче, новият му  филм е оригинална продукция на Netflix.

Когато обявиха проекта, от компанията съобщиха, че „Нашата планета“ е резултат от 4-годишен снимачен процес, в който участват 50 души, които обикалят седемте континента. Ето какво ни предлага първият тийзър трейлър на „Нашата планета“. Премиерата е на 5 април 2019 г.

 
 
Коментарите са изключени